Välkommen till det lilla biblioteket som rymmer ett helt universum.

07 januari 2013

Nytt år och nya vuxenböcker att hålla utkik efter...

Nytt år och nya böcker som kommer ut under året. Nedan kommer några aptitretare på vad som kommer ut till vuxenhyllan under våren 2013:

  • Barnboks författaren Pija Lindenbaum debuterar med en vuxenbok som heter "Plats" och som kommer ut i mars. Personligen är jag mycket förtjust i Lindebaums bilderböcker så det är med stor nyfikenhet som jag kommer att läsa hennes första vuxenbok, då det är spännande när författare byter genre.

  • Lucy Dillion har tidigare skrivit böckerna "Ensamma hjärtan och hemlösa hundar" och  "Hundar, hus och hjärtans längtan". I februari kommer hon ut med boken "Och så levde de lyckliga". Boken handlar om Anna vars dröm går i uppfyllelse då hon får ta över en övergiven bokhandel. Hon flyr in i böckernas värld och undan sitt vardagsliv med make, döttrar och dalmatiner.

  • Anna Jansson kommer under mars ut med sin nya deckarroman " Dans på glödande kol". Boken är den fjortonde i serien om Gotlands polisen Maria Wärn.


  • Åsa Nilsonne kommer under april ut med boken "En passande död" som handlar om Lina som får beskedet att hon drabbats av demenssjukdomen Alzheimers. Hon bestämmer sig då för att göra allt hon kan för att påverka sitt eget öde.

  • "Amerikauret" skriven av Vibeke Olsson är den fjärde boken om "Bricken på Svartvik" En bokserie som lånas ut flitigt på Väckelsångs bibliotek. Den fjärde delen kommer ut mars.

Listan kan göras lång över spännande och härliga böcker som kommer ut under våren 2013 men ovan fick ni några få aptitretare att hålla utkik efter på biblioteket under våren. Lämna gärna inköps förslag till biblioteket om det är någon bok som lockar lite extra! Välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar