Välkommen till det lilla biblioteket som rymmer ett helt universum.

28 maj 2012

Novelltävling om döden!

Jag har under helgen läst ut boken "Du kanske inte vet, men Döden spelar faktiskt inte handboll" skriven av författarna Linda Belanner och Fredrik Persson från 2012.
En spännande ungdomsbok med ett dödentema från en lite annorlunda synvinkel än vad som brukar beskrivas i böcker. Mer vill jag inte avslöja utan låta er själva ta reda på!

Däremot vill jag passa på att tipsa om en novelltävling som hemsidan ungdom.se och bokförlaget Bonnier Carlsen har skapat. Vinst i tävlingen är en författarträff och skrivcoachning med författarna Fredrik Persson och Linda Belanner som skrivit boken "Du kanske inte vet det, men Döden spelar faktiskt inte handboll".

Om du gillar att skriva och är under 21 år tycker jag att du ska skicka in ditt bidrag till tävlingen!




Regler för tävlingen:
Ålder: Högsta ålder för att få vara med och tävla är 21 år.
Genre: Det är fritt fram att skriva i vilken genre du vill, men det övergripande temat måste vara “döden”. Hur detta tar sig uttryck är dock helt och hållet upp till dig!
Längd: 5 000 - 10 000 tecken inklusive mellanslag.
Pris: En lycklig vinnare belönas med en exklusiv skrivcoachning av författarna Fredrik Persson och Linda Belanner. Vinnaren får dessutom en dagsbiljett till Bokmässan i Göteborg i september och får träffa författarna där!
Vinnarnovellen kommer även att publiceras på Bonnier Carlsens hemsida och på Ungdomar.se och därmed nå tiotusentals läsare - varje vecka. Övriga fyra finalister vinner varsitt bokpaket från Bonnier Carlsen samt får sin novell publicerad på Ungdomar.se!

Mer info besök: ungdomar.se

Deadline: Novellen ska skickas in till tavling@ungdomar.se, senast den 27 Juli. Glöm inte att märka mejlet med "Novelltävling" samt uppge din ålder!

Lycka till!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar